Video Campagnes zijn onze nieuwste verslaving

Video Campagnes zijn onze nieuwste verslaving

Video Campagnes zijn onze nieuwste verslaving

Een mooi alternatief voor een televisie commercial is natuurlijk een video campagne. Het is goedkoper, kan doelgroepgericht worden ingezet en kan interactief worden gemaakt. Mensen bekijken online meer bewegende beelden dan tekst of afbeeldingen (ClipForce, 2015). Door gebruik te maken van een video campagne kan je beter jouw boodschap overbrengen, aangezien een video meer zegt dan een afbeelding.  

Voor de onderstaande klanten hebben wij de volgende video campagnes opgezet.

 

Monsterboard

1. Word een Monster campagne

Voor de ‘word een Monster’ campagne van Monsterboard hebben wij voor de video campagne gebruik gemaakt van hun samenwerking met Mud Masters. Monsterboard wil de naamsbekendheid onder millennials die een start maken aan hun carrière of toe zijn aan de volgende stap in hun carrière. In de campagne zitten herkenbare verhalen van verschillende mensen die vertellen hoe zij een Monster zijn geworden. Een Monster is iemand die zichzelf een doel stelt en daarvoor gaat. Zij doen een stapje extra om op te vallen, laten zich niet afschrikken en gaan uitdagingen niet uit de weg. In de video campagne is dan ook duidelijk te te zien waarom de samenwerking tussen Monsterboard en Mud Master dé perfecte match was.

 

 

2. The Backpacker Intern

The Backpacker Intern, Mark van der Heijden, is voor Monsterboard ingeschakeld om als dé ultieme stagiair zijn kennis te delen. Mark is een creatieve copywriter die in 2014 aan een wereldreis is begonnen. Gedurende zijn reis helpt hij bureau’s, merken en goede doelen in ruil daarvoor hoeft hij geen geld te ontvangen, maar alleen eten en onderdak. Op deze manier heeft hij veel werkervaring opgedaan in verschillende landen en bij veel bedrijven, waardoor hij anderen kan inspireren in hun zoektocht naar een baan. In de video geeft Mark op basis van zijn eigen ervaringen tips over hoe je het beste een internationale carrière kan beginnen. De video is onderdeel van een serie video’s, waarin Mark tips en tricks geeft met betrekking tot solliciteren in het binnen- en buitenland.

 

 

Happy In Shape 

Voor de vierde editie van het magazine Happy In Shape is er in een magazine preview video gemaakt. Op deze manier konden de abonnees, volgers en potentiële lezers op een innovatieve manier zien wat er in de vierde editie stond. De hoogtepunten uit deze editie werden getoond, met als doel mensen over te halen Happy in Shape te lezen.

 

 

 

Over de auteur